Last Fantasy
Exam ...........
Monday, July 25, 2011 | 2:08 PM | 0 comments
okay . firstly i wanna 2 say 4 muslim n muslimah . Assalamualaikum . okay this week is time of exam . okay so i wanna 2 study hard b'cause i dunn wanna 2 broke my papa's heart . i du it 4 myself n my papa . i dunn wanna get EEEEE 4 my exam . n i did not get "E" 4 my exam . haha (english trabuh) okay (training 4 me) okay . i wanna 2 study hard from this year i dunn wanna careless . i wanna 2 success like my bestie . okay . stop speaking yeah !
keah . yaya nak studa hard lebih2 yaya xmow hancur ken hati papa yaya . yaya yakin yaya boleh dapat ken kejayaan itu . yaya takan dpt kejayaan tu tanpa usaha keras yaya . yaya pasti yaya boleh ! INGAT ! PASTI BOLEH ! 1. Doa 2.Solat Hajat 3.Tawakal ... yaya slalu amal ken mende tu spaye yaya boleh hadapi peperiksaan ni dgan tenang :D yaya . mmg tgah nervous sgt neyh . wohaa takut jugakk tapi yaya yakin gn diri yaya . yaya boleh lakukan ia ! demi masa hadapan yaya yg masih terang itu dan papa yaya . yaya sanggup usaha keras until yaya tak tidur pun boleh :)) haha . okay lahh . nak sambung ulang kaji balik . gud luck my bestie !! ILYAMBestie !!!
Cinta Sejati
Monday, July 18, 2011 | 3:12 PM | 0 comments
Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera semuaa ..
cinta sejati bermula pada pandangan dari pandangan pergi ke hati dari hati pergi ke jiwa dan bagaibagai .. cinta sejati lain dari yang lain . cinta sejati tidak boleh disamakan dengan cinta biasa . kalau cinta biasa ia memang mudah untuk dicari kerna ia berada disekeliling kita . dan kita mudah untuk melihatnya .. cinta biasa memang mudah untuk dipermainkan . tetapi jangan ingat yang cinta sejati mudah untuk dimiliki dan mudah untuk dipermainkan tidak . ia tidak semudah itu . cinta sejati ini adalah untuk sepasang pasangan yang bahagia yang mengerti satu sama lain .. urmmm . nanti lhaa sambung lgyh . dah nangtuk ni byepbye ><
Cinta
Monday, July 11, 2011 | 12:35 AM | 0 comments
cinta ni best ke ? happy ke kite bila ade nye cinta itu ? maju ke kite bile adenye cinta ? hmm . kite hanya mampu merancag dan hanya Allah S.W.T je yang boleh menyatukan sebuah cinta yang tulus , yang ikhlas . cinta ini tidak menggunakan duit , cinta ini juga tidak dicari hanya kerna duit . cinta ini dicari apabila hatinya terbuka untuk mencintai seseorang itu . cinta tidak bahagia bila adanya kehadiran duit , harta dn bagaibagai . cinta ini bahagia apabila hati seseorang itu tulus , ikhlas , dan bagaibagai lah . cinta ini dia kekal hanya pada cinta SEJATI . cinta akan kekal apabila pasangan itu bagaikan disyurga . cinta ini dia hadir apabila kita mencarinya dan berusaha bersungguh sungguh . cinta bukan mainan . cinta ini melibatkan jiwa , hati dan perasaan . apabila sebuah cinta itu telah disakiti ia akan runtuh serta merta tanpa penjelasan ataupun tolak ansur antara pasangan . salah seorang dari pasangan tersebut . hmm . cinta tidak boleh dipakse . cinta itu amat lembut . cinta itu dia simple je . ia mmg senang untuk dimilik tetapi ia mmg susah untuk dilepaskan . maka itu . carilah cinta yang sempurna . cari lah pasangan yang sanggup hidup dengan korang alau sesusah mana pun korang . sekian dari Yaya . Gud Luck Friend >.<

Webmaster

Hey, Umi'Aliyyah Roslan, Liya 4short, not enough 4teen, taken by my sweetheart ♥

Navigations Here

About Links Entries


Music?

Credit
Template by : Iezanh
Background by : Pijah